ΔΕΗ: Ανεστάλη η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών

ΔΕΗ: Ανεστάλη η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών


Ανεστάλη η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, λόγω υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος, όπως τονίζει η ΔΕΗ, με παρέμβαση του προέδρου της Επιχείρησης Γιώργου Στάσση.

Όπως σημειώνεται οι οφειλές αυτές ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ, δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία πέντε χρόνια και για το λόγο αυτό η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή το 2018.

Παράλληλα, η ΔΕΗ απευθύνει εκ νέου πρόσκληση προς τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών ώστε να προχωρήσουν σε έναν νέο, ρεαλιστικό διακανονισμό της οφειλής ο οποίος θα λαμβάνει υπόψιν του τόσο το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα όσο και τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μιας εισηγμένης εταιρείας έναντι των μετόχων της και των καταναλωτών.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ανεστάλη η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, λόγω υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος, όπως τονίζει η ΔΕΗ, με παρέμβαση του προέδρου της Επιχείρησης Γιώργου Στάσση. Όπως σημειώνεται οι οφειλές αυτές ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ, δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία πέντε χρόνια και για το λόγο αυτό η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή […]