Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: Να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία για τα όπλα

Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: Να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία για τα όπλα

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο ντοκουμέντο με τις μπαλωθιές στα Σφακιά να πέφτουν βροχή ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα, στη Θήβα, μιλάει στο Open TV και ζητάει αυστηροποίηση του νόμου περί οπλοφορίας και περιγράφει το Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του, τους τελευταίους μήνες.

«Από το τίποτα, επειδή ένας ανεγκέφαλος πήγε να τραβήξει πιστόλι και να ρίξει. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.Ο κάθε ανεγκέφαλος χαλάει το όνειρο στο κάθε παιδάκι. Είμαι εγώ φυλακή και αυτός έξω. Έτσι νιώθω εγώ τώρα». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στη Δέσποινα Βλεπάκη ο πατέρας της 8χρονης. «Να αλλάξει ο νόμος. Όποιος πυροβολεί να φυλακίζεται» προσθέτει.

Το περιστατικό έρχεται να υπενθυμίσει ένα άλλο που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό πάλι στην Κρήτη όταν νεαρή Κύπρια χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα και σώθηκε από θαύμα.

Πηγή: Έθνος


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο ντοκουμέντο με τις μπαλωθιές στα Σφακιά να πέφτουν βροχή ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα, στη Θήβα, μιλάει στο Open TV και ζητάει αυστηροποίηση του νόμου περί οπλοφορίας και περιγράφει το Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του, τους τελευταίους μήνες. «Από το […]