Κιάτο: Αναπάντητα τα ερωτήματα για την 82χρονη

Κιάτο: Αναπάντητα τα ερωτήματα για την 82χρονη

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξουν φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της 82χρονης που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή θαμμένη στην αυλή της στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νίκος Κωτακίδης, «έγινε η νεκροψία-νεκροτομή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να μπορέσουμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα».

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Νίκος Κωτακίδης, «η σορός της ηλικιωμένης ήταν σε προχωρημένη σήψη, δηλαδή κατάσταση μουμιοποίησης και τα ευρήματα από την διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής είναι ελάχιστα».

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη», προσθέτοντας ότι «μέσω των εργαστηριακών εξετάσεων ψάχνουμε όλες τις παραμέτρους στις οποίες μπορούμε να βασιστούμε, έτσι ώστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα σχετικά με τις αιτίες, αλλά και τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης».

Το Σάββατο ο γιος της ηλικιωμένης φέρεται να παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που έθαψε την ηλικιωμένη στην αυλή της προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξη της, όμως αρνείται πως την σκότωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξουν φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της 82χρονης που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή θαμμένη στην αυλή της στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νίκος Κωτακίδης, «έγινε η νεκροψία-νεκροτομή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για […]