Έκανε «μεγάλη ζωή» με πλαστά 200ευρα

Έκανε «μεγάλη ζωή» με πλαστά 200ευρα

«Τσακωτός» έγινε το μεσημέρι, στη Χερσόνησο στην Κρήτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου ένας 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, αφού εντοπίστηκε ο 49χρονος, έγινε έρευνα στον ίδιο και σε χώρο όπου διέμενε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε χαρτονομίσματα των 200 ευρώ εμφανώς πλαστά, συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον 100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 49χρονος στις 19 Ιουλίου πραγματοποίησε μια συναλλαγή σε επιχείρηση καταβάλλοντας ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ εμφανώς πλαστό και την 21.07.2019 προσπάθησε ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσει ακόμα μια συναλλαγή σε επιχείρηση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Τσακωτός» έγινε το μεσημέρι, στη Χερσόνησο στην Κρήτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου ένας 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, αφού εντοπίστηκε ο 49χρονος, έγινε έρευνα στον ίδιο […]