Αιτωλοακαρνανία: Το κλειδωμένο μπαούλο έκρυβε για δεκαετίες κάτι που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί

Αιτωλοακαρνανία: Το κλειδωμένο μπαούλο έκρυβε για δεκαετίες κάτι που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί


Η είδηση έρχεται από την Αιτωλοακαρνανία με μια ολόκληρη περιοχή να συζητάει τα όσα έγιναν σε σπίτι. Το μπαούλο βρισκόταν ξεχασμένο μέχρι τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το ανοίξει…

Το μπαούλο ήταν οικογενειακό κειμήλιο και βρισκόταν για δεκαετίες ξεχασμένο σε μια αποθήκη του σπιτιού, στην Αιτωλοακαρνανία. Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το βγάλει από τη σκόνη και να το ανοίξει. Ήταν τότε που διαπίστωσε έκπληκτος, ότι ανάμεσα στα άλλα που υπήρχαν, ήταν και κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Μια χειροβομβίδα βρέθηκε σε σπίτι στην Κατούνα της Αιτωλοακαρνανίας. ‘Ηταν μάλιστα τοποθετημένη σε παλαιό ασφαλισμένο μπαούλο.

Το πολεμικό υλικό εντοπίστηκε χθες το απόγευμα (25-09-2022) από κάτοικο του χωριού που έκανε ανακαίνιση σε παλαιά κατοικία.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, το συμβάν κινητοποίησε το αστυνομικό Τμήμα Κατούνας που έλαβε μέτρα ασφάλειας και αναμένεται πλέον κλιμάκιο του Στρατού για την περισυλλογή της χειροβομβίδας.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η είδηση έρχεται από την Αιτωλοακαρνανία με μια ολόκληρη περιοχή να συζητάει τα όσα έγιναν σε σπίτι. Το μπαούλο βρισκόταν ξεχασμένο μέχρι τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το ανοίξει… Το […]