Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ψηφιακή κάρτα εργασίας


H ψηφιακή κάρτα εργασίας, η οποία θα είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή και στο κινητό (My ergani app), αρχικά θα αφορά 121.000 εργαζομένους σε τράπεζες και σουπερμάρκετ και 53 ΑΦΜ εταιρειών. Στη συνέχεια θα επεκταθεί στις ασφαλιστικές εταιρείες, στη βιομηχανία και σταδιακά σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Το υπουργείο Εργασίας παρέχει έναν χρήσιμο οδηγό σχετικά με τη λειτουργία της ψηφιακής κάρτας:

Τι αλλάζει με την κάρτα εργασίας;

Το ΕΡΓΑΝΗ II οδηγεί σε ριζική αναβάθμιση των δυνατοτήτων καταγραφής του προγραμματισμού καθώς και του πραγματικού χρόνου εργασίας, συνεπώς και των δυνατοτήτων ελέγχου από τις αρμόδιες Αρχές. Συγκεκριμένα: ο προγραμματισμός της εργασίας και οι πληροφορίες για τις πραγματικές ώρες έναρξης – λήξης της εργασίας θα εισάγονται ψηφιακά και θα είναι διαθέσιμα στους εργαζομένους μέσω της εφαρμογής myErgani mobile app και σε μορφή ημερολογίου.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: H ψηφιακή κάρτα εργασίας, η οποία θα είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή και στο κινητό (My ergani app), αρχικά θα αφορά 121.000 εργαζομένους σε τράπεζες και σουπερμάρκετ και 53 ΑΦΜ εταιρειών. Στη συνέχεια θα επεκταθεί στις ασφαλιστικές εταιρείες, στη βιομηχανία και σταδιακά σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Το υπουργείο Εργασίας παρέχει έναν χρήσιμο οδηγό σχετικά […]