Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 43χρονη που έφτυσε αστυνομικούς επειδή της «έκοψαν» πρόστιμο για μάσκα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 43χρονη που έφτυσε αστυνομικούς επειδή της «έκοψαν» πρόστιμο για μάσκα


Συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στην 43χρονη χωρίς μάσκα που απείλησε και… έφτυσε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη.

Η 43χρονη κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Κρίθηκε ένοχη για «παραβίαση μέτρων αποτροπής μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, εξύβριση, απειλή κ.α.».

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, στην κατάθεσή του ο μάρτυρας αστυνομικός περιγράφοντας το περιστατικό, είπε: «Μας έλεγε ότι μόλις βγήκε από τη φυλακή και δεν φοβάται κανέναν. Δεν φαινόταν να έχει πάρει ουσίες και να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ήξερε τι έκανε».

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για όλα τα αδικήματα που τις αποδόθηκαν.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και καταδίκασε την 43χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή.

Η 43χρονη συνελήφθη στις 28 Δεκεμβρίου στην οδό Φιλίππου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δεν φορούσε προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό και όταν οι αστυνομικοί της επέβαλαν πρόστιμο, τούς εξύβρισε, τους απείλησε και στο τέλος τους έφτυσε…


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στην 43χρονη χωρίς μάσκα που απείλησε και… έφτυσε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Η 43χρονη κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Κρίθηκε ένοχη για «παραβίαση μέτρων αποτροπής μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, εξύβριση, απειλή κ.α.». Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, στην κατάθεσή του ο μάρτυρας αστυνομικός περιγράφοντας […]