Λάρισα: Στις κάλπες οι επαγγελματοβιοτέχνες (φωτ.)

Λάρισα: Στις κάλπες οι επαγγελματοβιοτέχνες (φωτ.)


Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου 11μελούς διοικητικού συμβουλίου των μικρομεσαίων του νομού, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων τους στο ανώτατο συνδικαλιστικό τους όργανο τη ΓΣΕΒΕΕ, για την επόμενη τριετία πραγματοποιούνται σήμερα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ» υπό την αυστηρή τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Στα χαρακτηριστικά της φετινής αναμέτρησης, στην οποία συμμετέχουν όπως και στις προηγούμενες εκλογές του 2017, τρεις συνδυασμοί, εκ των οποίων ο ένας νεοσύστατος, είναι η απουσία του μέχρι πρότινος προέδρου της τοπικής Ομοσπονδίας, Δημήτρη Παληογιάννη, ο 20ετής συνδικαλιστικός κύκλος του οποίου, μετά τέσσερις συνεχείς θητείες στη διοίκηση και στην προεδρία της ΟΕΒΕΛ έκλεισε, πράγμα που σημαίνει ότι από τη νέα διοίκηση θα προκύψει και ο επικεφαλής του θεσμικού φορέα εκπροσώπησης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας του νομού.

Οι τρεις συνδυασμοί είναι η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», η οποία προέκυψε από τη συσπείρωση των δύο μέχρι πρότινος παρατάξεων της «Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης» και της «Νέας Λύσης» (των ηλεκτρολόγων και αρτοποιών), η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και η νεοσύστατη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ», που έχει χαρακτηριστικά μεμονωμένης-ανεξάρτητης υποψηφιότητας καθώς απαρτίζεται από δύο μόνο μέλη. Για το 11μελές Δ.Σ. συνολικά είναι 18 υποψήφιοι και μπορούν να «σταυρωθούν» όλοι οι υποψήφιοι του κάθε συνδυασμού. Στην Ελεγκτική Επιτροπή όμως οι σταυροί προτίμησης είναι μέχρι τρεις και για τη ΓΣΕΒΕΕ μέχρι τέσσερις.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου 11μελούς διοικητικού συμβουλίου των μικρομεσαίων του νομού, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων τους στο ανώτατο συνδικαλιστικό τους όργανο τη ΓΣΕΒΕΕ, για την επόμενη τριετία πραγματοποιούνται σήμερα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ» υπό την αυστηρή τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Στα […]