Η Φιλαρέτη Κομνηνού «κατακεραυνώνει» τον Δημήτρη Λιγνάδη! «Θα καταγραφεί στην ιστορία ως κοινός παιδεραστής»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού «κατακεραυνώνει» τον Δημήτρη Λιγνάδη! «Θα καταγραφεί στην ιστορία ως κοινός παιδεραστής»


Καθ’ όλα αιχμηρή στον λόγο της εμφανίστηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον Δημήτρη Λιγνάδη και όσα οδήγησαν τον σκηνοθέτη και ηθοποιό στη σύλληψη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο του Δημήτρη Λιγνάδη από τη μεταφορά του με χειροπέδες στην Εισαγγελία σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις:» Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπραττε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του».

«Υ.Γ. Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως «καταραμένος καλλιτέχνης» πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί» συμπλήρωσε.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Καθ’ όλα αιχμηρή στον λόγο της εμφανίστηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον Δημήτρη Λιγνάδη και όσα οδήγησαν τον σκηνοθέτη και ηθοποιό στη σύλληψη. Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο του Δημήτρη Λιγνάδη από τη μεταφορά του με χειροπέδες στην […]