Δεύτερο κρούσμα στην Πυροσβεστική στην Κρήτη!

Δεύτερο κρούσμα στην Πυροσβεστική στην Κρήτη!


Ένας εποχικός πυροσβέστης που υπηρετούσε στο κλιμάκιο Περάματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ρέθυμνο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό, κινητοποιώντας τις υπηρεσίες στο νησί, καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα που καταγράφεται στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive σε καραντίνα μπήκαν και οι άλλοι 4 πυροσβέστες που υπηρετούν με τον συμβασιούχο συνάδελφο τους στο σταθμό, ενώ οι υπόλοιποι πυροσβέστες του σταθμού απόψε δεν θα διανυκτερεύσουν στο κτίριο αλλά μέσα στα οχήματα τους.

Σήμερα έγινε απολύμανση στο σταθμό, κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο, ωστόσο η διοίκηση δεν φαίνεται να επιλέγει να κλείσει το σταθμό του Περάματος καθώς δεν κρίνεται αναγκαίο.

Σημειώνεται ότι και πριν από ένα μήνα είχε εντοπιστεί θετικό κρούσμα σε πυροσβέστη στα Χανιά.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένας εποχικός πυροσβέστης που υπηρετούσε στο κλιμάκιο Περάματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ρέθυμνο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό, κινητοποιώντας τις υπηρεσίες στο νησί, καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα που καταγράφεται στην υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive σε καραντίνα μπήκαν και οι άλλοι 4 πυροσβέστες που υπηρετούν με τον συμβασιούχο συνάδελφο τους στο σταθμό, ενώ οι […]