Αχτσιόγλου: Η οικονομία χρειάζεται στήριξη όχι χρησμούς

Αχτσιόγλου: Η οικονομία χρειάζεται στήριξη όχι χρησμούς


Αντί για συγκροτημένο σχέδιο, η κυβέρνηση διατυπώνει χρησμούς για το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής

Την άποψη ότι η κυβέρνηση «διατυπώνει χρησμούς σε ότι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις από ενδεχόμενο lockdown, εξέφρασε σε δήλωσή της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

«Για τον κ. Σταϊκούρα η ελληνική οικονομία την Τρίτη αντέχει ένα δεύτερο lockdown αλλά την Πέμπτη τελικά δεν το αντέχει, αν και υπάρχουν τα ταμειακά διαθέσιμα για την όποια επιλογή της κυβέρνησης σημειώνει η Έφη Αχτσιόγλου, τονίζοντας ότι «αντί για συγκροτημένο σχέδιο, η κυβέρνηση διατυπώνει χρησμούς για το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που θα προκαλέσουν οι επιλογές της, αφού άφησε την οικονομία να βυθιστεί σε πρωτοφανή ύφεση και διέλυσε την αγορά εργασίας.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Αντί για συγκροτημένο σχέδιο, η κυβέρνηση διατυπώνει χρησμούς για το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής Την άποψη ότι η κυβέρνηση «διατυπώνει χρησμούς σε ότι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις από ενδεχόμενο lockdown, εξέφρασε σε δήλωσή της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου. «Για τον κ. Σταϊκούρα η ελληνική οικονομία την Τρίτη αντέχει ένα δεύτερο lockdown αλλά την Πέμπτη […]